Zijn eerste muzikale stappen ...
Op weg naar succes …

Het was van kindsbeen af al vrij snel duidelijk dat Ivann de muzikale en entertainment microbe in het bloed heeft.

Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft, wordt hij reeds op heel jonge leeftijd gecontacteerd voor reclamespots, alsook voor het inzingen van allerhande studiomateriaal.

Gelijktijdig geniet Ivann een zang-, dans-, en acteeropleiding aan The Young Artists School in Antwerpen.

Zijn eerste muzikale stappen zet hij dan ook in de succesvolle kindergroep “The Bubbles”.

In die tijd belandt Ivann dan eveneens in het circuit van ‘backing vocal’ en hij begeleidt weliswaar vele Nationale en Internationale Artiesten van topniveau. Ivann verzorgt zo de achtergrondzang voor o.a. Paul Young, Rob De Nijs, Leo Sayer, The Three Degrees, Lionel Richie en vele anderen.  Al deze ervaringen bevestigen meer en meer Ivann’s voorliefde voor het samenwerken met live bands.  Het regelmatig optreden als gastartiest met bekende bands zowel in binnen- als buitenland zijn hiervan het levende bewijs.

Telkens weer op zoek naar erkenning van zijn zangkwaliteiten neemt Ivann in 2000 en 2002 deel aan de preselecties van Eurosong, waarbij hij twee keer wordt geselecteerd.

Het X-Factor Verhaal en … Succes volgt …

Een absoluut hoogtepunt in Ivann’s muzikale carriere is zonder twijfel zijn deelname aan X-FACTOR in 2005 !  Onder begeleiding van zijn muzikale meter Liliane Saint-Pierre, en na 11 schitterende live-shows behaalt hij een welverdiende 3de plaats.

Het is zonder twijfel een noemenswaardige bekroning dat Ivann in 2006 de award voor “Aanstormend Talent 2006" van de stad Antwerpen in ontvangst mag nemen.

VTM vraagt hem tevens datzelfde jaar om leadzanger te zijn tijdens het fantastische dansprogramma “Sterren op de Dansvloer”.  Gedurende 5  seizoenen van "Sterren op de Dansvloer" toont hij aan dat hij alle mogelijke muziekgenres beheerst.

Vandaag staat Ivann wekelijks op het podium in Vlaanderen en steeds weet hij het publiek met zijn zang, entertainment en all-round repertoire te bekoren en het aantal fans groeit elke week aan.

Bootje varen ...

Ivann reist bovendien de wereld rond als “Guest Entertainer” op verschillende cruises.  Royal Carribean, Holland America Line, Carnival Cruises & Celebrity Cruises zijn Cruiserederijen die Ivann regelmatig laten overvliegen om hun gasten een geweldige avond te bezorgen.

Reeds jarenlang brengt Ivann een all-round repertoire bestaande uit Engelstalige Pop, Soul, Crooner & Evergreens.

Hij kan de hele wereld aan ...

Ivann ziet het jaar 2015 als een nieuwe uitdaging met het lanceren van zijn eerste Nederlandstalige single “Ik kan de Hele Wereld aan”.

Hij ontmoet het Hollandse componisten duo John Dirme en Pieter van Schooten.  Deze 2 toppers schrijven al enkele jaren songs voor o.a. Rene Froger, Gerard Joling & Gordon.  Er is meteen een muzikale klik met een samenwerking tot gevolg.

Ivann’s eerste Nederlandstalige single “Ik kan de Hele Wereld aan” bewijst dat hij niet alleen het Engelstalige, maar ook het Nederlandstalige repertoire op het lijf geschreven is, met als resultaat dat hij meteen 3 weken op Nr 1 in de Vlaamse Top 10 in Vlaanderen belandt.

Vandaag is Ivann klaar om Vlaanderen te betoveren met nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Zijn nieuwe zomersingle “Uit het oog, niet uit m'n hart” zal dan ook de springplank zijn naar alle Vlaamse podia deze zomer om zijn publiek te gaan entertainen … zeker iets om volop naar uit te kijken !

Ideaal als optreden op uw  evenement en exclusief te boeken bij EHSPRODUCTIES of bij elk ander erkend boekingskantoor.