Keuzestress voor Ivann: “Wie helpt mij?”

Toen de Vlaamse zanger Ivann een paar weken gelden buitenkwam bij z’n producer Lex de Groot, kon hij maar geen keuze maken over wat zijn nieuwe single zou worden. Omdat zowel ‘Eind van de wereld’  als ‘Utopia’ hem nauw aan het hart lagen, besloot hij de singles gelijktijdig uit te brengen. “Beide liefdesliedjes zijn mooie visitekaartjes die weergeven waar ik voor sta als Nederlandstalige popzanger. Sinds mijn nummer één hit ‘Ik kan de hele wereld aan’, blijf ik inzetten op voornamelijk uptempo songs die goed in het gehoor liggen. Zowel ‘Utopia’ – mijn interpretatie van de Dolly Dots-klassieker ‘Love me just a little bit more’ – als ‘Eind van de wereld’ zijn perfecte opvolgers voor mijn vorige single ‘Magneet’. Ik heb ze beiden uitgebracht en elk voorzien van een eigen videoclip. Wat ik de leukste vind? Goh, ik kan daar niet meer objectief over oordelen. Vandaar dat ik mij richt tot het publiek en vraag of zij hun mening willen geven via een online poll”, zegt Ivann.

Meedoen is belangrijk, want met wat geluk kan je nog een etentje in de wacht slepen met Ivann. “Ik ben erg benieuwd met wie ik straks op stap mag gaan. Spannend.”

Voor de Antwerpenaar en de gewezen X-Factor finalist liggen er drukke tijden in het vooruitzicht. “Naast mijn werk als ambassadeur van Esthetic Aerlines, werk ik ook verder aan mijn Nederlandstalige repertoire. De focus ligt nu vooral op de singles. Mensen streamen muziek en volgen een artiest, vandaar dat ik ook veel energie stop in mijn liedjes én in het contact met mijn publiek, o.a. via de social media.”

De nieuwe Ivann singles ‘Utopia’ en ‘Eind van de wereld’ zijn beiden digitaal te koop en te beluisteren op Spotify.

Wil je op de hoogte blijven van alle (exclusieve) nieuwtjes over Ivann? Laat dan snel je gegevens achter!

Naam *
Naam